O nama

Garni Hotel King Kragujevac


Garni hotel King se nalazi u samom centru grada Kragujevca u ulici Kralja Petra I 29a i predstavlja savršen izbor za sve posetioce ovoga grada. Prilagođen je zahtevima poslovnih ljudi, ali i svih onih koji su došli na odmor koji žele da budu na par koraka od šoping zone i brojnih kulturnih i istorijskih znamenitosti vezanih za Kragujevac.

Smeštajne jedinice su modernog dizajna, kompletno opremljene. Garni hotel King je sinonim za udobnost, komfor i čistoću. U ponudi se nalaze jednokrevetne i dvokrevetne sobe sa bračnim krevetom. Svaka soba ima LCD TV sa kablovskom televizijom i klima uređajem. Ceo objekat je pokriven besplatnim bežičnim internetom. Gosti ne moraju da brinu o pronalaženju parking mesta, jer je za sve posetioce obezbeđen besplatan javni parking. U cenu noćenja je uračunat i doručak na bazi švedskog stola sa ukusnom i svežom hranom. Profesionalno i ljubazno osoblje vam stoji na raspolaganju 00-24h.

Ponuda Garni hotela King obuhvata i organizovanje izleta i obilazaka. Srednjovekovni pravoslavni manastiri Kalenić i Žiča smešteni su u krugu od 50 km od hotela King. Usluga organizovanog prevoza je dostupna na zahtev i uz doplatu.

Izvanredan odnos cene i kvaliteta i usluga je ono što ga čini prepoznatljivim i uspešnim dugi niz godina. Da li ste došli turistički, kod prijatelja, ili na poslovni kongres, Garni hotel King ispuniće sva Vaša očekivanja, počeviši od odlične lokacije. Ukoliko želite da se osećate kao kod kuće posetite Garni hotel King.